Делегација од општина Пробиштип, предводена од Градоначалникот на општината, г-дин. Тони Тоневски , претстојуваше во посета на општина Анина, Романија, каде што беше потпишан Меморандум за соработка и разбирање од страна на претставниците на општините. На настанот присуствуваше и Амбасадорот на Република Македонија во Романија, Н.Е. проф. д-р. Панде Лазаревски.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009