Културен спортски настан со кадетите од воените школи на САД

Организатор :
ООУ,,Браќа Миладиновци,,-Пробиштип

Учесници:
– кадети од воените школи на САД
– женската одбојкарска секција при ООУ,,Браќа Миладиновци,,-Пробиштип
– оркестарот на традиционални музички инструменти при ООУ,,Браќа Миладиновци,,-Пробиштип

Повеќе информации на линкот.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009