Денес се одржаа бесплатните ортопедски прегледи во Здравствениот дом „Нада Михајлова“ во период од 13.00-15.00 часот, од страна на ПЗУ Специјалистичка ординација „Д-р. Киров“ од Штип.
Општина Пробиштип ќе продолжи да го реализира проектот – бесплатни ортопедски прегледи за доенчиња и мали деца до двегодишна возраст.
Пријавувањето e во општина Пробиштип на тел.032/483-131 локал 120.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009