Општина Пробиштип продолжува со реализирање на проектот-бесплатни ортопедски прегледи за доенчиња и мали деца до двегодишна возраст.
Поради преголемата заинтересираност бесплатните ортопедски прегледи ќе се извршуваат двапати во месецот од страна на ПЗУ Специјалистичка ординација „Д-Р Киров“ од Штип.
Бесплатните ортопедски прегледи ќе се вршат во Здравствениот дом „Нада Михајлова“ во период од 13-15 часот со следните термини за месец мај:
Месец Мај 09.05 2014година
Месец мај 23.05 2014година
Пријавувањето во општина Пробиштип на тел.032/483-131 локал 120.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009