beach-volleyball-net

На  ден  15.02.2013   (петок)   во  новата  спортска  сала во  СОУ.  ,,Наум  Наумовски  Борче,, – Пробиштип  се  одржаа  регионални  натпревари на  средни  училишта  по  одбојка   во  машка  и  женска   конкуренција. На  натпреварот  учествуваа  екипи  од  Куманово , Крива  Паланка и Пробиштип.

Од одиграните натпревари  се постигнаа  следниве  резултати :

Првото   место  во  машка  конкуренција   го  освоија   учениците  од  Соу ,,  Наум  Наумовски  Борче ,, – Пробиштип  ;

Второто   место   го  освоија  учениците  од средното  училиште  од  Куманово ;

Третото   место  го  освоија  учениците  од средното  училиште од  Крива  Паланка ;

[divider]

Додека  пак  во   женска  конкуренција  се  постигнаа  следниве  резултати :

Првото  место  го освоија  ученичките  од средното  училиште  од  Крива  Паланка ;

Второто  место го  освоија  ученичките  од  СОУ.  ,,Наум  Наумовски Борче ,,- Пробиштип ;

Третото   место  го  освоија  ученичките  од средното  училиште  од  Куманово.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009