Дојде и тој момент! Може да кажеме дека ова е славеничка недела за нас, недела во која одбележуваме три години од нашето постоење.

Пред да се каже било што, мора најпрво да Ви се заблагодариме Вам, нашите редовни посетители што секојдневно се враќате на probistip.mk, што постојано правите да постоиме за вас.

Беше интересно и тешко да се започне ваков проект, беше голем предизвик и откако една година буквално ни летна пред очите и ни донесе многу нови информации, известувања, фотографии од нашиот град, но и многу нови пријателства, можеме да кажеме дека ни е мило што успеавме!

Ќе продолжиме да работиме, ќе продолжиме да Ве изненадуваме и да воведуваме новости на сајтот што сите толку многу го сакаме!

Славете заедно со нас! За подарок сакаме насмевки! :)


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009