Здравствениот дом „Нада Михајлова“ во соработка со општина Пробиштип продолжува со реализирање на бесплатните лекарски прегледи и тоа мерење на крвен притисок, шеќер и холестерол во крвта. Ваквите лекарски прегледи ќе се одржат во Градскиот парк на ден 6 јуни (четврток) со почеток од 8-12 часот.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009