По повод верскиот празник Св.Троица во с.Ратавица ќе се одржи традиционален турнир во мал фудбал. Сите заинтересирани екипи да се пријават најдоцна до 17.05.2017 год.

Учество: 1000 денари.
Пријаување на тел. 078 229 339 (Дарко)
Финалето ќе се одржи на 05.06.2017 год.
Покровител на турнирот Општина Пробиштип.

Награди:
Прво место 14 000 денари
Второ место 6 000 денари


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009