Симеон Ѓоргиев (Монче) за ФК „РУДАР„ – Пробиштип

Екипата на probistip.mk и навивачката група „Багабонти„ уште во 2012та година направија серија интервјуа со најпознатите фудбалери на фудбалскиот клуб „РУДАР„ – Пробиштип.

Вториот од оваа редица на разговори е во сеќавање на Симеон Ѓоргиев – Монче, некогашен фудбалер и тренер во “Рудар“.

Првото интервју од серијалот, направено со Глигор Велков – Голе може да го проследите овде.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009