Тоневски: Изградба на паркинг простор во ООУ „Браќа Миладиновци”

Актуелниот и кандидат за градоначник на Општина Пробиштип од ВМРО-ДПМНЕ, Тони Тоневски денес изврши увид во градежните работи за изградба на паркинг простор во Општинското основно училиште „Браќа Миладиновци”.

„Тука се асфалтираше пристапната улица помеѓу училиштето и спортската сала, како и асфалтирање на паркинг простор за возилата на вработените. Завршено е веќе асфалтирањето на баскет игралиштето пред училиштето, останува да се доуреди паркот пред училиштето, како и пристапната патека до училиштето“, истакна Тоневски.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009