Кандидатот за градоначалник и актуелен градоначалник на општина Пробиштип, Тони Тоневски, од ВМРО ДПМНЕ и носителот на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Јордановски, денес одржаа средба со пензионерите од Злетово. Тоневски пред пензионерите се претстави со својата програма со која ќе настапува на локалните избори и ги претстави веќе реализираните проекти, сегашните и идни активности, идни планови и визии за општината.

Средбите со разни групи на граѓани од повеќе места меѓу кои се и пензионерите се со цел да се добие една комплетна информација за работите и проектите кои ќе треба да се реализираат во наредниот период.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009