ДА ПОМОГНЕМЕ НАШАТА СОГРАЃАНКА АЛЕКСАНДРА ИЛИЕВСКА ПОВТОРНО ДА ЈА ВИДИ СВЕТЛИНАТА

Натпревар во мал фудбал помеѓу поранешните фудбалери на ФК Вардар, членови на националната репрезентација и ФК Рудар од Пробиштип.

Музички гости:
– Група “Амајлија”
– Група “Еуфорија”

10 Март (Петок) со почеток од 18:00
Спортска сала “Софија Петровска” – Пробиштип


ДОНАЦИИ ЗА АЛЕКСАНДРА ИЛИЕВСКА
ДА ГО СПАСИМЕ НЕЈЗИНИОТ ВИД.
ТАА БОЛЕДУВА ОД MYOPIA DEGENERATIVA на очен нерв

Александра Илиевска е девојка која има 36 години и го има изгубено својот вид. За да прогледа повторно и да може да функционира нормално како и сите нас потребно е да замине на втора операција во UFA Русија. Се надеваме дека после втората интервенција видот ќе и се врати и подобри. Да бидеме хумани и да помогнеме на оваа девојка да ја види повторно светлината и убавината на денот.

Донации за корисниците на Оне.Вип – 143-465
Донации за корисниците на Телеком – 070 143-112

СМЕТКА ЗА ДОНАЦИИ
ЗА АЛЕКСАНДРА ИЛИЕВСКА ПРОБИШТИП
200002878016667 СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ,

СМЕТКА ЗА ДОНАЦИИ ОД ДРУГИ ДРЖАВИ
ACCOUNT NUMBER 0029677513
IBAN MK07200002967751367
SWIFT STOBMK 2X
NAME AND SURNAME OF BENEFICIARY
ALEKSANDRA ILIEVSKA, STOPANSKA BANKA
AD-SKOPJE, PROBISTIP.

ДА ЈА ПОКАЖЕМЕ СВОЈАТА ХУМАНОСТ И ДОБРОНАМЕРНОСТ СО ДОНИРАЊЕ НА МАЛКУ СРЕДСТВА КОИ МНОГУ ЗНАЧАТ ЗА НЕА.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009